Rakia Bar, since 2006

Rakia Bar Beograd

mesto gde je sve počelo....

Rakia Bar se nalazi u neposrednoj blizini Narodnog pozorišta i Narodnog muzeja, na jednoj od najlepših lokacija u gradu. Rakia Bar je odličan izbor ukoliko želite da popijete jutarnju kafu ili aperitiv pred ručak, dođete da se ispričate sa prijateljima u toku popodneva, ispijete piće pred večernji izlazak ili rešite da veče provedete u prijatnoj atmosferi bara pijuckajući neku od rakija koje Vam nudimo. Svaki Rakia Bar može Vam ponuditi više od pedeset različitih vrsta srpskih tradicionalnih pića, koji zadovoljavaju visoke standarde kvaliteta i dostojno predstavljaju regione iz kojih dolaze. Svaka rakija u Rakia Baru služi se uz posebnu vrstu mezetluka koje pojačava i uokviruje sam ukus rakije.

Sa menija Rakia Bara možemo Vam preporučiti:

  • Za one koje vole tradicionalno - Srpsko buđenje- domaća kafa, slatko, voda i naravno rakija
  • Za one koji cene ekskluzivno - nekoliko vrsta rakija koje za sada možete probati samo u našem baru.
  • Za one koji vole eksperimentalno - na meniju se nalazi piće pod nazivom Rakia Bar, ukoliko ste hrabri i skloni avanturama prepustite se iznenađenju koje Vam pripremaju naši uvek raspoloženi barmeni

U toku letnjeg perioda, probajte našu ponudu koktela. Ukusne, interesante i potpuno nerovatne kombinacije, iznenadiće sve poznavaoce i ljubitelje rakije. U toku hladnih zimskih meseci, u Rakia Baru odlučili smo da svoje goste ugrejemo posebnom ponudom - Kuvana rakija specijal . Možete izabrati zanimljive Božićne ukuse sa cimetom i karanfilićem ili neobičnu i svežu kombinaciju kuvane rakije sa nanom...za ljubitelje tradicionalnog ukusa tu je i standardni Šumadijski čaj!

RAKIA BAR I može da ugosti oko 35 osoba
U toku letnjih meseci, bašta nudi oko 30 sedećih mesta.

Radno vreme: 09.00 - 24.00
Petak, subota: 09.00 - 01.00

Dobračina 5, Beograd, tel: +381 (0)11 3286 119